Úprava vody v energetice - Hübner, Pavel, 1948- (Vysoká škola chemicko-techonologická v Praze, 2023)
Monografie se zabývá problematikou úpravy vody v energetických provozech, zejména u elektráren a tepláren.
Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Keywords: energetika; úprava vody; energy industries; water treatment; monografie; monographs