Principy tvorby veřejných prostranství - Strejčková, Klára, 1986-; Doležalová, Veronika; Mikulášek, David, 1972-; Nečaský, Ondřej, 1981-; Novák, Martin; Pavlíček, Tomáš, 1983-; Sedláček, Michal, 1963-; Vítek, Radim; Všetečka, Martin; Zajíček, David, 1979- (Kancelář architekta města Brna, 2019)
Bohatě ilustrovaná publikace srozumitelně vysvětluje principy tvorby kvalitních veřejných prostranství. Určena pro zástupce samosprávy, starosty, pracovníky stavebních úřadů, architekty, projektanty i pro širokou veřejnost.
Keywords: města -- Česko; veřejná prostranství -- Česko; urbanistická kompozice -- Česko; architektonické projekty -- Česko; cities and towns -- Czechia; public places -- Czechia; urban composition -- Czechia; architectural projects -- Czechia; Brno (Česko); Brno (Czechia); příručky; obrazové publikace; handbooks and manuals; pictorial works