Hry pro zvládání hněvu : cvičení a hry pro děti 5-12 let - Plummer, Deborah, 1957- (Portál, 2019)
Praktická příručka pro učitele, vychovatele a rodiče, kteří chtějí porozumět dětskému hněvu, zvládat ho a konstruktivně s ním pracovat. Obsahuje 72 her zaměřených na úspěšné strategie zvládání hněvu ve skupině dětí ve školce a škole, v zájmových kroužcích a na dětských táborech, ale i v rodině. Děti se učí vnímat hněv a emoce jako pomocníky v osobnostním růstu a při rozvíjení zdravých vztahů. Nakladatelská anotace.
Keywords: děti školního věku; hněv; emoce; psychická odolnost; osobnostní a sociální výchova; sociálněpsychologické hry; school children; anger; emotions; psychic resistance; personal and social education; social psychological games; metodické příručky; methodological manuals