Hry pro zvládání hněvu : cvičení a hry pro děti 5-12 let - Plummer, Deborah, 1957- (Portál, 2019)
Praktická příručka pro učitele, vychovatele a rodiče, kteří chtějí porozumět dětskému hněvu, zvládat ho a konstruktivně s ním pracovat.