Statistická analýza sociálněvědních dat v R - Soukup, Petr, 1976-; Rabušic, Ladislav, 1954-; Mareš, Petr, 1947- (Masarykova univerzita, 2023)
Návody, jak analyzovat statistické údaje v prostředí R. Učebnice.
Keywords: analýza dat; statistická analýza; statistický software; R (software); sociální vědy; data analysis; statistical analysis; statistical software; social sciences; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)