Moderní etiketa - Špaček, Ladislav, 1949- (Euromedia Group, 2023)
Kniha informuje o moderních trendech, tak aby poskytla co nejaktuálnější informace všem zájemcům o etiketu.
Keywords: etiketa; etiquette; příručky; handbooks and manuals