Paliativní medicína pro nemocniční lékaře : kazuistiky z každodenní praxe - Aberger, Kate; Wang, David; Závadová, Irena, 1970- (Cesta domů, 2023)
Učebnice paliativní medicíny na pozadí kazuistik popisuje, jak může péče o vážně nemocného pacienta získat nový rozměr ve chvíli, kdy se zapojí také paliativní přemýšlení a přístup založený na sdíleném rozhodování a postupech.
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje QR kód s přístupem k originálnímu vydání
Keywords: paliativní medicína; kazuistiky (lékařství); palliative care; casuistry (medicine); učebnice; textbooks