Cenové války : jak zdánlivě bezvýznamné změny na světových trzích způsobují rozsáhlé krize, chaos a ozbrojené konflikty - Russell, Rupert (Audiolibrix, 2023)
Práce popisuje, jak růst cen základních komodit v druhém desetiletí tohoto století způsobil politickou nestabilitu, války a chudobu. Autor se rovněž vydává do různých koutů světa, aby popsal život v postižených oblastech.