Kde to jsem? : poučení z lockdownu pro pozemšťany - Latour, Bruno, 1947-2022 (Neklid (Svobodná knihovna), 2022)
Autor volně navazuje v textu na svou předchozí knihu Zpátky na zem a uvažuje o globální krizi i lockdownu jakožto přehodnocení našeho vztahu ke klimatu a planetě či prožívání "klimatické mutace". Rovněž "nastiňuje metafyziku omezení a rozvolnění".