Dotazník studijně profesní orientace - Mezera, Antonín (Dobrá škola. Výchovné a kariérové poradenství, 2018)
Trojice dotazníků studijně profesní orientace má posloužit žákům vyšších tříd základních a středních škol k formování pozitivní kariérové zralosti a stát se základem pro vhodnou volbu budoucí kariéry.