Skrytá symetrie lásky : co podporuje lásku v partnerských vztazích - Hellinger, Bert, 1925-2019; Weber, Gunthard, 1940-; Beaumont, Hunter (Pragma, 2000)
Autor ve své studii rozebírá fenomenologii systémů intimních, hlavně rodinných vztahů a zabývá se jejich psychoterapií.