Jak porozumět bolestem zad : psychosomatika z pohledu fyzioterapeuta - Stackeová, Daniela, 1972- (CPress, 2023)
Vaše záda jsou pro mě klíčem k té dimenzi vaší duše, jež může být skryta i vám samým Bolesti zad úzce souvisí s naší psychikou. A právě psychosomatickým souvislostem bolestí se věnuje tato kniha. Zároveň přináší rozbor dalších možných příčin bolestí zad, které trápí většinu současné populace. Jsou zde i cvičení, díky nimž čtenář lépe porozumí svému tělu a naučí se vyhodnotit, proč bolí záda právě jeho. Pokud víte, co stojí za vaší bolestí, máte klíč k její léčbě. Základním předpokladem řešení obtíží je aktivní přístup k sobě samému, péče o vlastní pohybový aparát a celkově o sebe sama
Keywords: bolesti zad; psychosomatika; fyzioterapie; backache; psychosomatics; physiotherapy; populárně-naučné publikace; popular works