101 pravidel, jak zastavit úzkost : získejte znovu kontrolu nad životem, který chcete žít - Peterson, Tanya J., 1971- (Grada, 2020)
Akční plán, který poskytne potřebné nástroje k osvobození. Ukazuje jak se zbavit úzkosti, starostí, strachu či obav v každodenním životě a běžných situacích.
Přeloženo z angličtiny
V roce 2022 dotisk
Keywords: úzkost; strach; změna postoje; zvládání stresu; sebedůvěra; anxiety; fear; attitude change; stress management; self-reliance; příručky; handbooks and manuals