Wiley 2022 interpretation and application of IFRS® Standards - Alibhai, Salim; Bakker, Erwin; Balasubramanian, T V; Bharadva, Kunal; Chaudhry, Asif, 1979-; Coetsee, Danie; Drummond, Jamie; Kuria, Patrick; Ramanarayanan, J; Shah, Darshan (Wiley, 2022)
Interpretace a aplikace mezinárodních standardů finančního výkaznictví platných pro rok 2022 včetně souhrnu srovnání základních předpisů U.S. GAAP a IFRS.
Na obálce uvedeno: Includes summary of key provisions of US GAAP vs. IFRS®
Keywords: mezinárodní účetní standardy; účetní výkazy; harmonizace účetnictví; international accounting standards; financial statements; harmonization of accounting; příručky; handbooks and manuals