Pedagogicko-psychologické minimum : studijní opora k distančnímu vzdělávání - Švamberk Šauerová, Markéta, 1971- (Vysoká škola tělesné výchovy a sportu Palestra, spol. s r.o., 2022)
Učebnice obsahuje vybraná témata z pedagogiky, psychologie a pedagogické psychologie. Okruhy jsou zaměřeny na současnou výchovně-vzdělávací praxi, na problémové oblasti, s kterými se v praxi studenti mohou setkat.
Keywords: pedagogická psychologie; educational psychology; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)