Základy názvosloví tělesných cvičení - Appelt, Karel, 1926-; Libra, Miroslav, 1925- (Vysoká škola tělesné výchovy a sportu Palestra, spol. s r.o., 2020)
Odborná publikace určená studentům tělesné výchovy a sportu se zabývá názvoslovím tělesných cvičení, vymezení obsahu specifických pojmů a jejich systematického utřídění.