Public awareness about the importance of wellness for human life - Krejčí, Milada, 1956-; Vacková, Ludmila (College of Physical Education and Sport Palestra, Ltd., 2019)
Jednotlivé příspěvky zkoumají význam wellnessu pro náš život.
Keywords: wellness; wellness -- Česko; zdravý životní styl; veřejné mínění; wellness -- Czechia; healthy lifestyle; public opinion; kolektivní monografie; collective monographs