Public awareness about the importance of wellness for human life - Krejčí, Milada, 1956-; Vacková, Ludmila (College of Physical Education and Sport Palestra, Ltd., 2019)
Jednotlivé příspěvky zkoumají význam wellnessu pro náš život.