Přínosy a možnosti využití učení prožitkem a výchovy v přírodě : v aktuálním edukačním kontextu i v historických souvislostech : kolektivní monografie - Švamberk Šauerová, Markéta, 1971- (Vysoká škola tělesné výchovy a sportu Palestra, spol. s r.o., 2019)
Publikace se zaměřuje na využití prožitku při různých vzdělávacích aktivitách, nabízí příklady pro praxi.