Syndrom vyhoření u studentů vysokých škol - Švamberk Šauerová, Markéta, 1971- (Vysoká škola tělesné výchovy a sportu Palestra, spol. s r.o., 2019)
Kniha se zaobírá problematikou vyhoření u vysokoškolských studentů. Analýzy, teoretické vymezení problematiky stresu a syndromu vyhoření i praktická část - výzkum.
Keywords: stres (psychologie); syndrom vyhoření; vysokoškolští studenti; sociálněpsychologický výzkum; stress (psychology); burn-out syndrome; college students; social psychological research; monografie; monographs