Mindfulness pro uspěchané : 99 jednoduchých cvičení - Brantley, Jeffrey; Millstine, Wendy, 1966- (Portál, 2023)
Kniha provádí uměním všímavostí (mindfulness) a ukazuje, jak zklidnit svou uspěchanou a často roztěkanou mysl. 99 jednoduchých cvičení všímavosti autoři rozdělili do tří částí. První se týká zklidnění a relaxace, druhá uznání vlastní hodnoty a třetí pak propojení s lidmi a světem kolem nás. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: všímavost; relaxace; sebepoznání; interpersonální vztahy; mindfulness; relaxation; self-consciousness; interpersonal relations; příručky; handbooks and manuals