Mindfulness pro uspěchané : 99 jednoduchých cvičení - Brantley, Jeffrey; Millstine, Wendy, 1966- (Portál, 2023)
Kniha provádí uměním všímavostí (mindfulness) a ukazuje, jak zklidnit svou uspěchanou a často roztěkanou mysl.