Já a obranné mechanismy - Freud, Anna, 1895-1982 (Klasici (Portál), 2023)
Psychoanalytický text se zabývá prostředky, kterými se Já brání úzkosti a snaží se zvládnout impulsivní chování, afekty i pudové nároky.