Vývoj osobnosti - Jung, Carl Gustav, 1875-1961 (Portál, 2022)
Text reflektuje problematiku psychologie osobnosti a osobnostního vývoje v kontextu dětské psychologie, výchovy a individuace. Autor ukazuje také spojitost procesu dětského zrání a psychologie rodičů (rozvíjení jejich vlastní osobnosti).
Keywords: vývoj osobnosti; psychologie dítěte; výchova dítěte; nevědomí; sexualita; personality development; child psychology; child rearing; unconsciousness; sexuality; sborníky; papers by one author