Ne je moje superschopnost : jak vylepšit svůj život jedním slovíčkem - Lies, Annette, 1979- (Portál, 2023)
Kniha analyzuje to, proč je pro většinu lidí těžké říci "NE" a někoho či něco odmítnout a v této souvislosti radí, jak tuto situaci zvládnout a naučit se bez vnitřních výčitek odmítnutí učinit.
Keywords: interpersonální vztahy; interpersonální komunikace; rozhodování; autenticita (psychologie); interpersonal relations; interpersonal communication; decision making; authenticity (psychology); hranice (psychologie); populárně-naučné publikace; popular works