Rozvoj mentální kondice : 365 cvičení na každý den v roce - Bílková, Jana, 1977- (Portál, 2023)
Kniha pomáhá s mentální kondicí, pamětí, koncentrací či rozvojem verbální kreativity. Soubor krátkých úkolů pro ty, kteří si chtějí procvičovat mentální kondici a denně zaměstnávat mozek, ale nevyhovují jim dlouhé aktivity na celou stránku. Střídají se různé typy cvičení, která částečně pracují se zeměpisnými a přírodovědnými reáliemi. Tento díl je navíc zacílen na rozvoj a produkci v oblasti verbální kreativity. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: rozvoj myšlení; jazykové hry; development of thought; language games; pracovní sešity; activity books