Evangelium lesní moudrosti : duchovní odkaz zakladatele skautingu Ernesta Thompsona Setona - Hošek, Pavel, 1973- (Centrum pro studium demokracie a kultury, 2022)
Kniha reflektuje život, dílo a zejména osobitou duchovní filozofii zakladatele skautingu a amerického spisovatele Ernesta Thompsona Setona.