Josef Svoboda : scenographer - Albertová, Helena, 1941- (Theatre Institute, 2008)
Obsáhlá monografie zachycuje tvůrčí vzestup scénografa a architekta Josefa Svobody, spoluzakladatele Laterny Magiky a autora četných scénografických návrhů k činoherním, baletním i operním inscenacím. Text v angličtině.
Přeloženo z češtiny?
Životopisná data
Keywords: Svoboda, Josef, -- 1920-2002; 1920-2002; 1941-2010; 20.-21. století; scénografové -- Česko -- 20.-21. století; scénografie -- Česko -- 20.-21. století; divadelní inscenace -- 1941-2010; set designers -- Czechia -- 20th-21st centuries; scenography -- Czechia -- 20th-21st centuries; theatrical productions -- 1941-2010; monografie; monographs