Filosofická zkoumání - Wittgenstein, Ludwig, 1889-1951 (Filosofia, 2019)
Soubor myšlenek rakouského filosofa a logika je příkladem metodologie analytické filosofie.
Keywords: 20. století; rakouská filozofie -- 20. století; analytická filozofie; sémantika; filozofické myšlení; Austrian philosophy -- 20th century; analytical philosophy; semantics; philosophical thought; texty; úvahy; texts; essays