Sportovní výživa v tréninkové a závodní praxi - Kumstát, Michal, 1982-; Hlinský, Tomáš, 1991- (Masarykova univerzita, 2022)
Sportovní výživa je specificky orientovaná na sportovní zatížení. Výživa ve vztahu k tréninku nebo závodu má vždy podobu interakce, manipulace, plánování a strategií ve snaze optimalizovat složku zdraví-regeneraci-adaptaci a výkon.
600 výtisků
Keywords: sportovní výživa; výživa člověka; sportovní trénink; sports nutrition; human nutrition; sports training; učebnice; textbooks