Sousedé : migrace Poláků do Česka a Čechů do Polska po roce 2004 - Maurer, Joanna (Munipress, 2022)
Studie o české migraci do Polska a polské do Česka se věnují jejím důvodům, každodennímu životu přistěhovalců nebo národním stereotypům. Součástí práce jsou rovněž výpovědi polských i českých migrantů.
Nad názvem: Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, Ústav evropské etnologie
Keywords: od 2004; Poláci -- Česko -- od 2004; Češi -- Polsko -- od 2004; Poláci -- emigrace a imigrace -- od 2004; Češi -- emigrace a imigrace -- od 2004; Češi a Poláci -- od 2004; integrace imigrantů -- Polsko -- od 2004; integrace imigrantů -- Česko -- od 2004; stereotypy -- Polsko -- od 2004; stereotypy -- Česko -- od 2004; Poles -- Czechia -- 2004-; Czechs -- Poland -- 2004-; Poles -- emigration and immigration -- 2004-; Czechs -- emigration and immigration -- 2004-; Czechs and Poles -- 2004-; integration of immigrants -- Poland -- 2004-; integration of immigrants -- Czechia -- 2004-; stereotypes -- Poland -- 2004-; stereotypes -- Czechia -- 2004-; monografie; monographs