On Liberal Education and the Autopoiesis of Universities - Jirsa, Jakub, 1978- (Charles University, Karolinum Press, 2022)
Publikace se zabývá problématikou vysokých škol, tematizuje sebeutvářející se charakter univerzity (tzv. autopoiesis) a zahrnuje několik podrobných případových studií.