Encyklopedie soběstačnosti pro 21. století : farmář, pastevec, sběrač : soběstačnost farmy či usedlosti - Hauserová, Eva, 1954- (Stanislav Juhaňák - Triton, 2018)
Druhý díl navazuje na první díl Rodinná zahrada a přináší rady, jak správně naplánovat a provozovat ekologické farmaření a udržitelné hospodaření na rozlehlejších pozemcích od jednoho hektaru výš.