Potřeby starších vulnerabilních lidí v domácí a nemocniční péči - Dostálová, Vladimíra; Bártová, Alžběta; Bláhová, Hana, 1969-; Holmerová, Iva, 1955- (Fakulta humanitních studií Univerzity Karlovy, 2022)
Popis potřeb lidí ve zdravotní péči, tak i potřeby lidí, kterým zajišťují péči poskytovatelé sociálních služeb v domácí péči.
Keywords: senioři; péče o seniory; domácí péče; nemocniční péče; lidské potřeby; kvalita života; older people; older people's care; home care; hospital care; human need; quality of life; kolektivní monografie; collective monographs