Zácpa : dieta a rady lékaře - Kohout, Pavel, 1962-; Pavlíčková, Jaroslava (Maxdorf, 2005)
Informace o zácpě, jejích příčinách a léčbě - především vhodnou dietou.
Keywords: zácpa; dietoterapie; dietní jídla; constipation; dietotherapy; diet; příručky; kuchařské recepty; handbooks and manuals; cookbooks