Utilitarismus a filozofie lidských práv - Hapla, Martin, 1988- (Leges, 2022)
Rozbor vztahů mezi lidskými právy a utilitarismem. Nechybí výklad obou těchto termínů.
Keywords: lidská práva; lidská práva -- filozofické aspekty; utilitarismus; právní filozofie; human rights; human rights -- philosophical aspects; utilitarianism; philosophy of law; monografie; monographs