Rodina jako tým - Mühlfeit, Jan, 1962-; Krůtová, Kateřina (Management Press, 2021)
Lektoři přinášejí ucelený pohled na rodinu - na nové způsoby vzdělávání, sebepoznání, práci s emocemi, komunikaci napříč generacemi a další rodinné aspekty.
Keywords: výchova dítěte; rodinné vztahy; rodiče a děti; psychologie rodiny; child rearing; family relationships; parents and children; psychology of family; populárně-naučné publikace; popular works