Psychologie reklamy - Vysekalová, Jitka, 1941- (Grada Publishing, 2023)
Příručka shrnuje základní poznatky o psychologických aspektech reklamy. Publikace přináší aktuální informace o reklamě, jejím působení a efektivnosti. Věnuje se například moderním směrům marketingové komunikace týkajícím se nových poznatků o účinnosti reklamy na internetu a sociálních sítích, neuromarketingu, významu emocí i sociokulturním faktorům tvorby reklamy. Čtenáři získají také nejnovější údaje o reklamě v denících, časopisech, rozhlase a televizi. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: reklama a propagace; psychologie reklamy; marketingová komunikace; advertising; psychology of advertising; communication in marketing; kolektivní monografie; collective monographs