Vybrané didaktické modely materskej školy uplatňované v súčasnej didaktickej praxi - Jakubíková, Zuzana, 1976-; Kostrub, Dušan, 1968- (Rokus, 2009)
Monografia sa zameriava na metodické rozpracovanie vybraných didaktických koncepcií, ktoré sú v súčasnosti uplatňované v didaktickej praxi materských škôl vo svete. (Nakladatelská anotace)
Keywords: mateřské školy; didaktika; vyučovací metody; kurikulum; projektové vyučování; kindergartens; teaching; teaching methods; curriculum; project method in teaching; monografie; monographs