Obecná potravinářská technologie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čepička, Jaroslav, 1940-2010 (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : VŠCHT, 1995
Edition: Vyd. 1.
Subjects:
ISBN: 8070802391
Physical Description: 246 s. : il.

Cover

Table of contents

LEADER 00895nam a22002537a 4500
001 10792
003 CZ ZlUTB
005 20190825232649.0
008 040831s1995 xr |||||r|||||||||||cze|d
020 |a 8070802391 
040 |a ZLD002  |b cze  |c ZLD002 
080 |a (075.8)  |2 v 
080 |a 663/664  |2 v 
100 1 |a Čepička, Jaroslav,  |d 1940-2010  |7 jn20000710663  |4 aut 
245 1 0 |a Obecná potravinářská technologie /  |c Jaroslav Čepička a kol 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b VŠCHT,  |c 1995 
300 |a 246 s. :  |b il. 
650 0 7 |a potravinářská technologie  |7 ph115836  |2 czenas 
655 7 |a vysokoškolská skripta  |7 fd190824  |2 czenas 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK 
999 |c 10792  |d 10792 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 S664ČEPIČKAJ  |7 0  |8 BOOK  |9 18845  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 030  |d 2006-07-29  |o S664/ČEPIČKA,J.  |p 420010085912  |r 2019-08-25  |v 87.00  |w 2019-08-25  |x N:převod - VVŠPV Vyškov  |x 20100831  |y 05