Děti nového věku : kresby a vyprávění dětí o minulých životech a jejich vnímání věcí mezi nebem a zemí - Štrausová, Jana, 1968- (Eminent, 2020)
Kniha zrcadlí výpovědi dětí (starých reinkarnovaných duší) o jejich minulých životech, pravém smyslu existence a připomenutí tohoto poselství ostatním lidem. Objeví se zde také téma meditace s nejmenšími, reinkarnace či pozadí vztahů rodičů s dětmi.
Keywords: děti předškolního věku; mimosmyslové vnímání -- esoterické pojetí; duchovní zkušenosti -- esoterické pojetí; meditační techniky -- esoterické pojetí; reinkarnace; preschool children; extrasensual perception -- esoteric approach; spiritual experiences -- esoteric approach; meditation techniques -- esoteric approach; reincarnation; populárně-naučné publikace; popular works