Metoda Bullet Journal : zhodnoťte včerejšek, uspořádejte si dnešek a naplánujte zítřek - Carroll, Ryder (Jan Melvil Publishing, 2019)
Kniha se věnuje minimalistické efektivní metodě "Bullet Journal" (osoba, její tužka a zápisník), která pomáhá lidem proti přepracovanosti, pocitu vyhaslosti a zahlcení digitálním světem a technologiemi. Text se věnuje přípravě a symbolice zápisníku, samotnému rychlému zápisu ve spojitosti s využitím v praxi, vhodnými tématy a jeho uspořádáním, formou, členěním, plánováním úkolů, událostmi, seznamy, harmonogramy, denními a měsíčními přehledy, poznámkami i vlastní kreativitou.
Přeloženo z angličtiny
Obálkový podnázev: pero a papír: analogový systém do digitální doby
Část nákladu distribuována s originálním zápisníkem Leuchtturm1917 Bullet Journal (zápisník v několika barevných verzích: růžová, černá, modrá)
Keywords: zápisníky; kreativita; organizace práce; management času; plánování; sebezdokonalování; notebooks; creative ability; work design; time management; planning; self-actualization; Bullet Journal (metoda); příručky; handbooks and manuals