Metoda Bullet Journal : zhodnoťte včerejšek, uspořádejte si dnešek a naplánujte zítřek - Carroll, Ryder (Žádná velká věda, 2019)
Kniha se věnuje minimalistické efektivní metodě "Bullet Journal" (osoba, její tužka a zápisník), která pomáhá lidem proti přepracovanosti, pocitu vyhaslosti a zahlcení digitálním světem a technologiemi.