Cesty k úspěchu : trvalé hodnoty soustavy Baťa - Zelený, Milan, 1942- (Nadace ZET-Foundation, 2020)
Základní manažerské a podnikatelské znalosti a dovednosti, které vycházejí z myšlenkového odkazu Tomáše Bati.
Chronologický přehled
Keywords: Baťa, Tomáš, -- 1876-1932; 19.-20. století; podnikatelé -- Česko -- 19.-20. století; podnikání; podnikový management; úspěch v podnikání; businessmen -- Czechia -- 19th-20th centuries; business; industrial management; success in business; populárně-naučné publikace; úvahy; popular works; essays