Cesty k úspěchu : trvalé hodnoty soustavy Baťa - Zelený, Milan, 1942- (Nadace ZET-Foundation, 2020)
Základní manažerské a podnikatelské znalosti a dovednosti, které vycházejí z myšlenkového odkazu Tomáše Bati.