Média dnes : reflexe mediality, médií a mediálních obsahů - Foret, Martin, 1980-; Lapčík, Marek, 1973-; Orság, Petr, 1971- (Univerzita Palackého v Olomouci, 2008)
Interdisciplinární sborník věnovaný reflexi médií, mediality a mediálních obsahů v současném světě.
Vydáno pro katedru žurnalistiky Univerzity Palackého v Olomouci
"Vydáno v rámci projektu ESF Inovace studijního programu žurnalistika s ohledem na aktuální stav informační společnosti, digitalizaci mediální sféry a rozvoj mediální gramotnosti"--Rub tit. s.
Keywords: masmédia; mediální komunikace; mediální obraz; mass media; communication in mass media; media coverage; sborníky; papers