|
|
|
|
LEADER |
01652nam a2200469 i 4500 |
001 |
107794 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20230330142203.0 |
007 |
ta |
008 |
220922s2021 xr a e p 000 0 cze d |
999 |
|
|
|c 107794
|d 107794
|
015 |
|
|
|a cnb003458546
|
020 |
|
|
|a 978-80-908386-0-4
|q (brožováno) :
|c Kč 139,000
|
040 |
|
|
|a ULG001
|b cze
|d ABA001
|e rda
|
072 |
|
7 |
|a 612
|x Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie
|2 Konspekt
|9 14
|
072 |
|
7 |
|a 37.016
|x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
|2 Konspekt
|9 22
|
080 |
|
|
|a 612.39
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 613.2
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (075)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Hrubý, Stanislav,
|d 1929-2009
|7 jk01042977
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Výživa v kostce /
|c Stanislav Hrubý
|
250 |
|
|
|a 2. vydání (1. vydání - v nakladatelství Radek Runštuk - R plus)
|
264 |
|
1 |
|a Divec :
|b Radek Runštuk - R plus,
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 113 stran :
|b ilustrace ;
|c 21 cm
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
490 |
1 |
|
|a Gastronomie
|
500 |
|
|
|a Terminologický slovník
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
650 |
0 |
7 |
|a výživa člověka
|7 ph127487
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a hygiena výživy
|7 ph120989
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a human nutrition
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a nutrition hygiene
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a učebnice
|7 fd133770
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a textbooks
|2 eczenas
|
830 |
|
0 |
|a Gastronomie (R plus)
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
928 |
9 |
|
|a R plus
|
942 |
|
|
|2 udc
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 61HRUBÝS
|7 0
|8 BOOK
|9 173369
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 005
|d 2023-03-13
|o 61/HRUBÝ,S.
|p 420010192055
|r 2023-03-13
|v 139.00
|x N:nákup;
|y 01
|