Čeština expres 4 : A2/2 - Holá, Lída, 1959-; Bořilová, Pavla (Akropolis, 2019)
Publikace pokrývá druhou polovinu úrovně A2 češtiny pro cizince.
Název přílohy: Czech express 4
Keywords: čeština jako cizí jazyk; Czech as a foreign language; jazyková úroveň A2; učebnice; pracovní sešity; jazykové učebnice, texty, příručky (A); textbooks; activity books; language textbooks, texts, handbooks (A)