Čeština expres 3 : [úroveň] A2/1 : [anglická verze] - Holá, Lída, 1959-; Bořilová, Pavla (Akropolis, 2014)
Jazykový kurz češtiny na úrovni A2. Komplet tvoří učebnice a zárověň pracovní sešit, CD a Příloha.