Nejhezčí dobrodružné výpravy po Česku a Slovensku - Hocek, Jan, 1970- (Euromedia Group, 2019)
Kniha je inspirací a výčtem tipů pro různorodá turistická dobrodružství v Česku i na Slovensku.
Obálkový podnázev 2. dílu: pěšky, na kole, lodí a na lyžích
Keywords: turistické zajímavosti -- Česko; turistické zajímavosti -- Slovensko; turistické trasy -- Česko; turistické trasy -- Slovensko; tourist sights -- Czechia; tourist sights -- Slovakia; tourist trails -- Czechia; tourist trails -- Slovakia; Česko -- reálie; Slovensko -- reálie; Czechia -- description and travel; Slovakia -- description and travel; průvodce; fotografické publikace; guidebooks; photographical works